Vacatures

 

WEET JIJ WAT DE ULTIEME Bowling & Resto-lounge BELEVING IS?

 

 

 

Afwasser / Keukenhulp

Bij Bowling& Resto-Lounge zijn we op zoek naar een parttime keukenhulp / afwasser.
Voor de functie van keukenhulp/afwasser is het niet van belang om ervaring te hebben in de horeca. Heb je wel ervaring? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen!

Wat verwachten wij van jou:

Flexibel inzetbaar in de weekenden en/of doordeweeks

Stress bestendig 

Team player

Mocht je interesse gewekt zijn kun jij je CV met een recente foto sturen naar:

sollicitatie@bowlingboz.nl  Bowling & Resto-Lounge Bergen op Zoom is per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers voor:

Bediening
: Werken bij Bowling & Resto-Lounge Bergen op Zoom is niet zomaar een bijbaan! Wij verwachten volledige inzet, zowel fysiek als mentaal. Bowlingboz medewerkers zijn gastgericht, multi-inzetbaar en flexibel in hun beschikbaarheid. Tegenover het harde werken staat een hechte groep collega's die zowel binnen als buiten werktijd goed met elkaar omgaat.

 

De horecabezoeker van tegenwoordig is veeleisend. Bowling & Resto-Lounge Bergen op Zoom streeft ernaar de verwachtingen van onze gasten altijd te overtreffen. Hierbij spelen onze medewerkers een belangrijke rol.

Bowling & Resto-Lounge Bergen op Zoom ontvangt zowel sportbowlers, fun-bowlers en bedrijven. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer de zelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan waarbij jij als (nieuwe) medewerker de belangrijkste schakel bent! Wij bieden een jong, gezellig en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat! De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren en in de weekenden. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers vanaf 18 Jaar. 

Stuur jouw email (inclusief motivatie, CV en indien mogelijk een foto) naar Sollicitatie@bowlingboz.nl.