Vacatures

 

WEET JIJ WAT DE ULTIEME Bowling & Resto-lounge BELEVING IS?

 

 

*Medewerker Bediening Restaurant / Lounge Grandcafé (vanaf 16 jaar, oproepkracht)

 

*Medewerker bediening Restaurant/ Lounge Grandcafé (vanaf 18 jaar, fulltime). Ervaring (gastvrouw) in de Horeca is een pré.

 

*Medewerker keukenhulp (spoelhulp, koude kant (voor– en nagerechten) (vanaf 16 jaar, oproepkracht)

 

 

Werken bij Bowling & Resto-Lounge Bergen op Zoom is niet zomaar een bijbaan! Wij verwachten volledige inzet,zowel fysiek als mentaal.

BowlingBoZ-medewerkers zijn gastgericht, gastvrij, multi-inzetbaar, collegiaal, stressbestendig, hebben geen 9-5 mentaliteit en flexibel in hun beschikbaarheid.

Tegenover het harde werken staat een hechte groep collega's  die zowel binnen als buiten werktijd goed met elkaar omgaat.

De horecabezoeker van tegenwoordig is veeleisend. Bowling & Resto-Lounge Bergen op Zoom streeft ernaar de  verwachtingen van onze gasten altijd te overtreffen. Hierbij spelen onze medewerkers een belangrijke rol.

Bowling & Resto-Lounge Bergen op Zoom ontvangt zowel sportbowlers, fun-bowlers en bedrijven. Elke dag is dan ook anders,  met iedere keer weer dezelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan waarbij jij als (nieuwe) medewerker de belangrijkste schakel bent!

Wij bieden een jong, gezellig en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat! De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren en in de weekenden. Herken jij jezelf in bovenstaande: solliciteer dan meteen!

klik op onze sollicitatie-link